Cursussen


Klik hier voor een video-impressie

LET OP: Altijd onmiddellijk starten met uw puppy! Starten met de socialisatiebijeenkomst zorgt voor een snelle goede verantwoorde start.

De Puppy Socialisatie-bijeenkomst is er om u te helpen bij het socialiseren van uw pup. Als u de pup net in huis heeft is het erg belangrijk om zo snel mogelijk de hond kennis te laten maken met de dingen die de hond in de rest van zijn leven bij u zal tegenkomen. Het is zo belangrijk dat u weet wat u moet doen als uw nieuwe puppy oog in oog komt te staan met een grote hond .... ingrijpen? Laten gaan? Een ongelukkige ontmoeting met een andere hond kan zeer verregaande gevolgen hebben voor het verdere leven van uw pup. Geen ontmoetingen wellicht nog ernstiger. Bel voor informatie en voor het maken van een afspraak voor een Puppy Socialisatie-bijeenkomst 06-11060409.

Puppencursus is voor alle honden vanaf 7 weken tot ca 20 weken. Het hangt een beetje van het ras af of u met een hond van 5 maanden nog met de puppencursus mee kunt doen. De socialisatie-fase (tot de 12-de week) is een belangrijke periode in het leven van een hond. Aan de socialisatie wordt dus veel aandacht besteed in de puppencursus. Meelopen aan de riem, zit, af en hier komen ook langs en een aantal andere belangrijke onderwerpen. Er is volop gelegenheid vragen te stellen over de opvoeding. Groepen maximaal 9 hondjes. De groepen starten één keer per maand en bestaan uit een startbijeenkomst zonder hond en 7 lessen met hond. Klik hier voor de data van de puppencursussen.

Voor de puppycursus van  is de eenmalige startbijeenkomst zonder hond op vrijdagavond 10 april 19:30 - 20:45 en de praktijklessen steeds op zaterdag 16:00 - 16:45 vanaf 11 april). U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier online hier in te vullen: INSCHRIJVEN PUPPYCURSUS. Wilt u meer informatie? Bel of mail ons! 

Bijeenkomst voorafgaand aan de puppencursus??? In verband met de socialisatie! Bel of mail voor de mogelijkheden.

De Basiscursus is voor honden die de puppencursus hebben doorlopen en een positief advies hebben gekregen van mij. Er gaat meer van de honden gevraagd worden. Het accent bij deze basiscursus ligt op het verstevigen van de relatie tussen u en uw hond. De cursus bestaat uit 7 lessen en een examen (lopen aan de riem, Volg, Zit, Af, Zit & Wacht en Hier). Klik hier voor de data van de Basiscursussen. Een deel van de lessen bestaan uit een theoretisch deel gevolgd door een half uur praktijk. Omdat de cursus in principe alleen bedoeld is voor de deelnemers aan de puppencursus krijgen deze cursisten een link naar het inschrijfformulier per mail toegestuurd. 

In de Vervolgcursus komen buiten de eerder getrainde oefeningen een scala van oefeningen voor die handig en leuk zijn om met de hond te doen. Los volgen, Af en Blijf, Af op afstand, Voet, Af en Blijf uit zicht etc … Klik hier voor de data van de vervolgcursussen. Deze cursus is alleen bedoeld voor mensen die bij ons de basiscursus hebben doorlopen. De cursus bestaat uit 7 lessen en wordt afgesloten met een examen. Er is geen aparte theorie.

Aanmelden of meer informatie nodig? Bel of mail me ….

© W. van Overeem 2017, 2020