Cursussen


Klik hier voor een video-impressie

LET OP: Altijd onmiddellijk starten met uw puppy! Starten met de socialisatiebijeenkomst zorgt voor een snelle goede verantwoorde start.

De Puppy Socialisatie-bijeenkomst is er om u te helpen bij het socialiseren van uw pup. Als u de pup net in huis heeft is het erg belangrijk om zo snel mogelijk de hond kennis te laten maken met de dingen die de hond in de rest van zijn leven bij u zal tegenkomen. Het is zo belangrijk dat u weet wat u moet doen als uw nieuwe puppy oog in oog komt te staan met een grote hond .... ingrijpen? Laten gaan? Een ongelukkige ontmoeting met een andere hond kan zeer verregaande gevolgen hebben voor het verdere leven van uw pup. Geen ontmoetingen wellicht nog ernstiger. Bel voor informatie en voor het maken van een afspraak voor een Puppy Socialisatie-bijeenkomst 06-11060409.

Puppencursus is voor alle honden vanaf 7 weken tot ca 20 weken. Het hangt een beetje van het ras af of u met een hond van 5 maanden nog met de puppencursus mee kunt doen. De socialisatie-fase (tot de 12-de week) is een belangrijke periode in het leven van een hond. Aan de socialisatie wordt dus veel aandacht besteed in de puppencursus. Meelopen aan de riem, zit, af en hier komen ook langs en een aantal andere belangrijke onderwerpen. Er is volop gelegenheid vragen te stellen over de opvoeding. Groepen maximaal 9 hondjes. De groepen starten één keer per maand en bestaan uit een startbijeenkomst zonder hond en 7 lessen met hond. Klik hier voor de data van de puppencursussen.

Voor de puppycursus van  is de eenmalige startbijeenkomst zonder hond op vrijdagavond 10 januari 19:30 - 20:45 en de praktijklessen steeds op zaterdag 15:00 - 15:45 vanaf 11 januari). U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier online hier in te vullen: INSCHRIJVEN PUPPYCURSUS. Wilt u meer informatie? Bel of mail ons! 

Bijeenkomst voorafgaand aan de puppencursus??? In verband met de socialisatie! Bel of mail voor de mogelijkheden.

De Basiscursus is voor honden die geen pup meer zijn. Na de puppencursus is dit het vervolg. Er gaat meer van de honden gevraagd worden. Als u bij ons geen puppencursus heeft gedaan kunt u ook aan deze cursus meedoen. Het accent bij deze basiscursus ligt op het verstevigen van de relatie tussen u en uw hond. De cursus bestaat uit 8 lessen en een examen (lopen aan de riem, Volg, Zit, Af, Zit & Wacht en Hier). Klik hier voor de data van de Basiscursussen. Inschrijven is alleen mogelijk na telefonisch contact met ons. U krijgt dan een link naar het inschrijfformulier per mail toegestuurd. 

In de Vervolgcursus komen buiten de eerder getrainde oefeningen een scala van oefeningen voor die handig en leuk zijn om met de hond te doen. Los volgen, Af en Blijf 2 minuten, Af op afstand, Voet, Af en Blijf uit zicht etc … Klik hier voor de data van de vervolgcursussen. Deze cursus is alleen bedoeld voor mensen die bij ons de basiscursus hebben doorlopen. Ook voor mensen die elders hebben getraind na een intakeconsult. Inschrijven na contact.

Herhalingslessen op vervolgniveau worden twee keer per jaar gegeven. Veel herhaling en enkele nieuwe oefeningen bedoeld om alles weer goed op te frissen. Deze cursus is alleen toegankelijk voor mensen die de vervolgcursus bij mij hebben doorlopen.

Er zijn herhalingslessen gepland in het voorjaar. Klik hier voor de data van de bijeenkomsten.

Aanmelden of meer informatie nodig? Bel of mail me ….

© W. van Overeem 2017